Zamknięty przez: Dźwiadek 3 Marzec 2010, 22:07 |
Sezon 2010 - Organizacja |
| Autor |
Wiadomość |
Misiakow

Kontroler: Driving Force GT
Wiek: 20 Dołączył: 11 Lis 2007 czyli 1030 dni temu Posty: 2441 Skąd: Stamford Bridge
|
Wysłany: 20 Październik 2009, 20:16 Sezon 2010 - Organizacja
|
|
|
Sezon 2009 dobiega końca, więc myślę, że jest to odpowiedni moment aby napisać kilka szczegółów co do kolejnego.
Start sezonu planujemy na 14 marca (GP Bahrajnu). Będziemy jechać równolegle z kalendarzem real F1. Pomoce oczywiście samo sprzęgło Dystans wyścigu raczej 60%. Nie będziemy się rzucać tak jak poprzednio na 80.. Co do modu to powiedzmy, że zobaczymy co będzie na rynku w styczniu/lutym 2010. Luty 2010 to czas na testy Kolejną ważną sprawą jest serwer. Parę dni temu Administracja musiała wyłożyć 250zł z własnej kieszeni na serwer. Mało tego. W tym sezonie parę razy ja, Dziadek, Witek, Marcin i Ajsmen sporo wyłożyliśmy kasy co miesiąc, żeby mieć komfortowe warunki do ścigania się. Każdy z was wie, że nie ma nic za darmo. Dlatego sezon 2010 będzie płatny. Na razie ustaliliśmy kwotę kierowców testowych (a propos, zajdą duże zmiany jeśli chodzi o tą posadę) 10zł na sezon. Natomiast co do kierowców podstawowych to kwota pomiędzy 15-25zł za sezon. Z tych pieniędzy opłacimy serwer, oraz ufundujemy nagrody dla najlepszej trójki w sezonie! Przyszły sezon wyścigowy będzie obfitował w różnorakie funrejsy, dostaliśmy kilka zaproszeń od renomowanych lig i z pewnością skorzystamy z nich A przed sezonem 2010... SEZON ZIMOWY. O nim już niebawem |
|
|
 |
bogoz

Kontroler: G25 xD
Dołączył: 26 Lis 2008 czyli 649 dni temu Posty: 235 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 20 Październik 2009, 20:21
|
|
|
apropo winter season.. zróbmy go na jakimś fajnym modzie, byle nie f1 Jakies auta GT albo w ogole cos innego, karty? ale na caly sezon to chyba nie wypali
[ Komentarz dodany przez: Misiakow: 20 Październik 2009, 20:22 ]
Bogoziku O sezonie zimowym napiszemy za parę dni jak wszystko ustalimy Na bank nie będzie to OW I będzie on trwał od grudnia do lutego |
|
|
|
 |
Misiakow

Wiek: 20 Dołączył: 11 Lis 2007 czyli 1030 dni temu Posty: 2441 Skąd: Stamford Bridge
|
Wysłany: 5 Luty 2010, 22:27
|
|
|
Uwaga (po raz trzeci )
1. Szefowie zespołów muszą podać skład swojego zespołu do 10.03.2010.
2. Mod wyjdzie 2, 3 dni przed pierwszymi testami (25-27.02) zabezpieczony hasłem. Hasełko podamy na godzinkę przed testami. Jeszcze nie wiemy jak będzie wyglądać sytuacja z nowymi bolidami, ale jeśli nie uda się nam do testów ich wydać, to wydamy białe bolidy, a malowania przed sezonem się pojawią. |
|
|
 |
Misiakow

|
Wysłany: 7 Luty 2010, 23:47
|
|
|
Pojawiło się wiele pytań odnośnie podania składu. A więc tłumaczę.
Skład ma być podany w temacie http://pit-lane.info/foru...?p=28399#28399. Wszyscy kierowcy mają posiadać super-licencję oraz mieć opłaconą składkę (podstawowy - 20zł, tester - 10zł) |
|
|
 |
Misiakow

|
Wysłany: 8 Luty 2010, 00:53
|
|
|
( http://www.pit-lane.info/...hp?readmore=148 )
Administracja pracuje w pocie czoła nad nowym sezonem, który rozpoczniemy już za niewiele ponad miesiąc. Wbrew pozorom prace przy modyfikacji na sezon 2010 zaczęły się już tydzień po zakończeniu sezonu 2009. Na pierwszy ogień poszła fizyka. W naszym mniemaniu ten element jest najważniejszy, cytując posty z naszego forum "możemy jeździć nawet kwadratowymi bryłami byle z interesującą fizyką." Spokojnie! Nie będziemy jeździć bryłami. A będziemy korzystać z modeli węgierskiej grupy RFT, a dokładniej z modu na rok 2009. Na dzień dzisiejszy sytuacja wygląda bardzo dobrze. Fizyka jest ukończona w 100% Została ona przetestowana przez wybranych kierowców z sezonu 2009 oraz tym administrację. Wszyscy byli zachwyceni prowadzeniem bolidu. Kolejną dobrą wiadomością jest podanie daty publikacji moda. A więc będzie to 17 luty (środa) w godzinach popołudniowych. Pamiętajcie, że mod będzie zabezpieczony hasłem, które podamy na 1h przed pierwszymi testami. Mod jest już bliski ukończenia zostało naniesienie paru malowań na nowe bolidy. Możemy Wam zagwarantować, że jest to pierwszy taki autorski projekt dla naszej ligi. Tak więc wytrzymajcie jeszcze te kilkanaście dni, a na pewno nie pożałujecie.
A zapomniałbym. Na stronie ligowej możecie obejrzeć "szpiegowskie" fotki z shakedownu administracji na hiszpańskim torze Ricardo Tormo. Miłego oglądania
Administracja ligi Pit-Lane |
|
|
 |
Misiakow

|
Wysłany: 8 Luty 2010, 20:37
|
|
|
Nowy regulamin na sezon 2010
http://pit-lane.info/foru...p?p=20535#20535 |
|
|
 |
Misiakow

|
Wysłany: 2 Marzec 2010, 22:37
|
|
|
W związku z nadchodzącym nowym sezonem F1 mała zmiana w wynikach. Jaka? Sami sprawdźcie
www.wyniki.pit-lane.info
Ta ilość % to jest TYLKO na LAP1
w wyscigach PO FL
w trenach/qual przy 1 wyjezdzie na tor |
|
|
 |
Dźwiadek

Kontroler: MOMO
Wiek: 27 Dołączył: 23 Lip 2008 czyli 775 dni temu Posty: 872 Skąd: Marki
|
Wysłany: 3 Marzec 2010, 22:07
|
|
|
W dniu dzisiejszym ogłoszono że zespół US F1 nie przystąpi do sezonu, jak również nie zastąpi go Stefan GP Tym samym u nas w lidze nie będzie możliwości wyboru zespołu US F1 Tak więc do dyspozycji mamy 24 miejsca w bolidach na Sezon 2010.
Przypominamy że w tym sezonie w lidze obowiązuje składka wynosi ona tylko 20PLN. Składka zostanie przeznaczona na nagrody i opłaty za serwer. W celu dokonania wpłaty należy się zgłosić po dane do przelewu do Misiakowa Aby wystartować bez stresu i nerwów w Pierwszym GP należy wpłacić składkę do 10.03.2010 |
_________________ Bruce Lee - “Jeśli ci mówię, że jestem najlepszy, myślisz że się przechwalam. Jeśli ci jednak mówię, że nie jestem najlepszy, wiesz że kłamię”.
 |
|
|
|
 |
Dźwiadek

Kontroler: MOMO
Wiek: 27 Dołączył: 23 Lip 2008 czyli 775 dni temu Posty: 872 Skąd: Marki
|
Wysłany: 7 Marzec 2010, 16:31
|
|
|
Zbliża się termin wpłacenia składki aby spokojnie wystartować w GP Bahrainu.
Tak więc przypominamy OSOBY BEZ OPŁACONEJ SKŁADKI PRZED GP BAHRAINU nie zostaną wpuszczone na serwer podczas kwalifikacji i wyścigu.
Byłoby nie fair wobec osób które składkę opłaciły. Wyjątków nie będzie, ani teraz ani później.
Dane do przelewu na PW do Misiakowa |
_________________ Bruce Lee - “Jeśli ci mówię, że jestem najlepszy, myślisz że się przechwalam. Jeśli ci jednak mówię, że nie jestem najlepszy, wiesz że kłamię”.
 |
|
|
|
 |
Misiakow

|
Wysłany: 7 Marzec 2010, 16:33
|
|
|
A na chłopski rozum. Skończyły mi się flaszki. Za puste nie chcą dawać pełnych
Więc słać kase! |
|
|
 |
Misiakow

|
Wysłany: 8 Czerwiec 2010, 01:20
|
|
|
Dosyć istotna informacja. Od dnia dzisiejszego zawodnik, który przejechał minimum jeden wyścig w barwach zespołu X nie może przejść do żadnego innego zespołu. Dotyczy to również wypożyczenia rezerwowego.
Mogę dodać jeszcze, że podobne warunki będą w GP2. Więc dobrze się zastanówcie gdzie chcecie jeździć. |
|
|
 |
|
|